Gele Rikkiklas

juf Lore

infobrief grootouder- en ouderfeest

Hallo ouders,

Hier volgen nog enkele weetjes ivm het grootouder- en ouderfeest!

Vanaf woensdag 11 maart zitten we met onze kleuters in de parochiezaal van Hulshout.

 

Op woensdag 11 maart en donderdag 12 maart in de voormiddag houden we generale repetitie.  Hiervoor willen we vragen om je kleuter naar de parochiezaal te brengen en af te halen: ‘s morgens brengen tegen 8.45 u en afhalen op woensdag om  11.30u en  op donderdag om 11.45 u.

Indien u over de mogelijkheid beschikt om uw kind ’s middags thuis te laten eten op donderdag, willen we u vriendelijk vragen om dit te doen.  Het zou voor ons een grote hulp zijn!

 

Donderdagnamiddag begint de voorstelling om 14u.  De kinderen mogen tegen 13.15u naar de rode zaal (het zaaltje achter de parochiezaal) gebracht worden.  Om 13.30u gaan de deuren van de parochiezaal open.

Vrijdag 13 maart worden de kinderen om 8.45 u in de rode zaal verwacht.  Om 9u gaan de deuren van de parochiezaal open en de voorstelling begint om 9.30u.

Na de voorstelling op donderdagnamiddag en vrijdagvoormiddag mogen jullie of de grootouders je kind mee naar huis nemen. Vrijdagnamiddag wordt er geen les meer gegeven, de kleuterjuffen ruimen dan de parochiezaal en rode zaal op.

 

Wij kijken er alvast naar uit, hopelijk jullie ook!

Groetjes, de juffen

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Gele Rikkiklas

Thema door Anders Norén